Om Caroli Kart

Vår grundare Tomas Caroli var själv kartingförare. Men Tomas var inte bara duktig på att köra. Han var en entreprenör med starkt tekniskt intresse och dessutom en innovatör. Under 70-talet började Tomas importera och sälja gokartar med stor framgång. I mitten av 80-talet startades det egna varumärket och vi lät tillverka vår första egna tävlingskart, som snabbt resulterade i både SM- och NM-vinster.
Med våra tävlingsframgångar tog vi 1992 steget och tillverkade vår första hyrkart. Resultatet blev en hyrkart med hög kvalitet och mycket körkänsla, som påminner om en riktig tävlingskart. Men vår historia tog inte slut där.

Idag ägs Caroli Motor av Joakim Ward. Joakim och Tomas var racingkollegor och kände varandra väl. Idag är Joakim Ward en av kartingvärldens mest framgångsrika genom sitt internationella team Ward Racing.

I Bjuv, strax utanför Helsingborg, hittar du vår fabrik. All tillverkning sker i CNC-maskiner, av kvalificerad personal – och av högsta kvalitet. Vi är ett litet, flexibelt företag som värdesätter nära kundrelationer. Vi strävar alltid efter perfektion och är vana att jaga hundradelar för att stå överst på pallen.

Kontakta oss

Caroli Motor AB
Granitgatan 7, 267 35 Bjuv
Sweden

Telefon: 042 – 834 34
Telefax: 042 – 834 75